|
Neden oldu? |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Azranilyaman
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Azranilyaman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Neden oldu?Gönderim Zamanı: 04 Şub 2023 Saat 01:28 |
|
Merhaba hocam, 9 yaşında kızımın yüzünfe dünden beri resimdeki gibi döküntü olmuştu. Bugün vücudunda da çıktı. Kızım bunu biraz dert edindi. Size yollamak için resmini çekmek isterken birden başım ağrıyor dedi ve koltuğa yığıldı. Gözleri açık ama sabit, elleri kolları kaskatı kesilmiş, nefessiz kalmış bir şekilde, asla tepki vermeyerek yaklaşık 30saniye kaldı. Kendine geldiğinde hiç bir şey hatırlamıyordu. Ateşi yoktu. Hiç çıkmadı. Normalde ben ateşten hiç korkmam, hep sizi takip ettim, dinledim. Acilde mr çektiler bir şey çıkmadı, çocuk nöroloji sine gönderdiler. Açıkçası çok tedirgin oldum. Bir tek size güveniyorum. Sebebi ne olabilir acaba?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Şub 2023 Saat 03:55 |
|
Norolojik muayene gerekir.
|
|
![]() |
|
Azranilyaman
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Azranilyaman
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Şub 2023 Saat 20:54 |
|
Merhaba hocam, nöroloji bizden eeg istedi, bir de kardiyolojiye yönlendirdi. Kardiyolojide önemli bir bulgu çıkmadı, sadece bir kalp kapakçığı da biraz esneme var, bazen olur, bu nöbeti tetiklemez dedi doktor. Eeg yi henüz çekitrmedim, çektirince size de göndereceğim, size çok güveniyorum.
Bir sorum daha var. Kızımın bir kaç gündür idrar kaçırması oluyor, gün içinde, damla damla. Cranberry veriyorum günde bir avuç. Su içiriyorum bolca. 5 gündür devam ediyor. Şimdi aklıma takıldı acaba nörolojik bir sebebi olabilir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Şub 2023 Saat 21:58 |
|
Olabilir.
Bir "Idrar Tahlili" yaptirmaniz iyi olur.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|