|
1. Gün |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sağlıklı nesil .. ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mar 2023 Saat 10:09 |
Gece uyurken nefes alıp verme sesi yüksekti solunum sesi yani hırıltı vs değil sabah uyandi ogurmeyle karışık bı öksürük yaptı şimdi hemen ballı limon veriyorum bu ogurmeyle karışık öksürük sıkıntı yaratmaz degilmi doktor bey ilk oksurugumuz sabah başladı bile :(ve ara ara öksürüyor hala bu öksürükler sürekli şekilde tekrar ediyor ilaç kullanmistik halbuki daha ayın altisinda kesilmişti öksürüğü ayın onbesi yine geldi başımın belası
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oksuruk; vucudun savunmasidir. Oksuruk olmasa, mikroplar hemen akcigerlere inerler. Sakin ahmak Turk
doktorlarin sacmaliklarina kanmayin ve oksuruk kesmeye calismayin. Limonlu bal, ColdMix ile oksurugun etkili olmasini ve daha az oksurmesini saglayin.
|
|
![]() |
|
Sağlıklı nesil .. ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Dediklerinizi uyguluyorum sadece hafif bı halsizlik var ve ara ara öksürük birde sadece sarı değil beyaz mukus da çıkıyor hapsurumca gece uyanip öksürme olayı var büyük ihtimal genzi akıyor kalktığında burnun fizyolojik sıkıp geri uyuttum ve uyudu kafa terlemesi var ve göğsün üst kısmı terli oluyor şuan 2. Gün durumumuz bu attığım resimleride görürseniz içim öyle rahat edicekki doktora asla gitmeyeceğim Allahım izniyle Allah sizden razı olsun böyle bir doktorun değil insanın olduğuna inanamıyorum tektek ilgileniyorsunuz hakkınız ödenmez bu ülke böyle doktor zor bulur bu sistem bu sağlık bakanları bu iktidar oldukça daha çok ağlarız biz bizim gibilerde arada kaynar sonuç olarak tedirginlik sürüklüyor bizi bunlara zaten bu doktorlara.... Devlete gdince asla test yok zaten direk ilaç antibiyotik Fix çocuğu anlayabilsem tam anlatabilse derdini zaten gitmicem ama anlatamayinca korkuyla koşuyoruz doktora şimdi siz varsınız Allah ömrümüzü uzatsin inşallah gerçekten minnalettaarim iki üç günde okuduklarimla aydınlandim bile
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
He birde kulakların alt kısmında bı şişlik vardi sabah şuan yok kulaklarını ara ara karıştırmaya çalışıyor ve geniz etini aldirirken orta kulakta sıvı var dendi tüp takacakti ama ameliyat sırasında kesinaticam ona göre bakicam sıvıya dedi ve tüp takmaya gerek yok dedi takmadı bunuda belirtiyim net bilgiler vermeye çalışıyorum çok yazdım k bkmayin
Düzenleyen Sağlıklı nesil .. - 16 Mar 2023 Saat 15:52 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Geniz eti bosuna alindi. Gerisine vicdani elvermedi anlasilan. Yoksa, hepsi farkinda kendi yaptiklarindan!
Yazilarimi okumaya devam edin. Ayrica: ilk sayfadaki makalelerimi ve Sabit forum yazilarini da okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|