|
astım mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bsarıkaya ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nis 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 196 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bsarıkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mar 2023 Saat 10:59 |
hocam oğlumdaki horlama nedeniyle eski mesajlarını okurken, devamlı bahsettiğiniz 'nefes alış normal veriş sıkıntılı' şeklinde tanımladığınız 'astım2 durumuna uyuyor sanki bizim durumumuz. yani oğlumun burnu açık mı diye kontrol ederken, 'ağzını kapatıp burnundan nefes alıp ve bakalım2 diyorum. burnundan almaya çalışıyor (bu ara kullandığımız ilaçlarla sanırım) ama burnundan veremiyor, zorlayınca veriyor ama 'burundan nefes vermek çok zor ' diyor. astım olabilir mi şimdi* hasta dönemde değil bu arada, normal sağlıklı şu an, geçmeyen burun tıkanıklığımız var sadece, onunla uğraşıyorduk, şimdi bu durumu farkettim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118904 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Astim hastasi, agizdan bile zor nefes verir. Astim da burun tikanikligi OLMAZ..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|