|
Burun ucu sisme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Lamia ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 257 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mar 2023 Saat 17:17 |
Hocam kendim için soruyorum , 37 yaş bayanım ağır bir grip atlattım yaklaşık iki ay önce şimdi tekrar grip oldum aynı septomlar aynı sırayla ,cok öksürük bol geniz akıntısı burun akıntısı halsizlik baş ağrısı özellikle eğilince artan baskılı ağrı yüzümde beş gündür azalarak devam ediyor yalnız burun ucumda dokununca acıyan şişlik oldu kırmızı sert bayağı ne kullanmam gerekir ,birde çene kemiği altında kulak altı hizasında şişlik yok gibi ama ağrı var sebebi griple alakalimidir doktora gitmem gerekirmi tskler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118968 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Asiri kuvvetli silme sonucu burun derisini tahris etmissiniz. Gunde:2x1 (ince bir tabaka) Furacin merhem
surun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|