|
Bogaz agrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Meryemesma ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eyl 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Meryemesma
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Nis 2023 Saat 00:17 |
Kadir hocam merhaba, kızım 6 yasında persembe gununden beri ates ve bogaz agrısı sıkayetı var. Istahsız bsey yiyip ıçmek ıstemıyor. Tukrugunu bile yutkunmakta zorluk cekıyor. Gunduz ates pek olmuyor ama aksam olunca ates cıkınca halsiz oluyor anne her yerim agrıyo dıyor. 1 olcek dolven verdim biraz rahatladı. Ates duşurmek ıcın degil vucut agrısı ıcın verdim. Agız kokusu da var. Strep a mi diye korkmaya basladım. Dil goruntusunden emin olamadım. Resim göndermek istiyorum yorumunuz bizm ıcın cok onemlı
Tesekkur ediyorum.
|
|
![]() |
|
Meryemesma ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eyl 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Meryemesma
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bu ilk gunku resım
Bu da bugunku dil goruntusu https://www.hizliresim.com/4ijoxbw Düzenleyen Meryemesma - 01 Nis 2023 Saat 00:25 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Meryemesma
Hocam ıkıncı resmi tekrar yolluyorum
Bogazları kızarık gorunuyo ama dilde emin olamadım sızınle paylasmak istedim. Vercegenız cevaba göre tedavi baslamak istiyorum. Suan sadece sizden ogrendıgımz grıp tedavisini uyguluyoruz.
Düzenleyen Meryemesma - 01 Nis 2023 Saat 00:31 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119072 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Viral enfeksiyon, Antibiyotik gerekmiyor.
Agri icin; Tantum Verde Sprey kullanin. Limonlu pastiller de ise yarar.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Meryemesma
Cok sagolun hocam. Tantum sprey evde vardı kullanıyorum biraz rahatlatıyor. Bu sekılde devam ediyoruz o zaman.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|