|
Gece uykusu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dilyafruz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 292 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dilyafruz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Nis 2023 Saat 17:21 |
Hocam merhaba
Oglum 8,5 aylık aksamları saat 21.00-21.30 uyuor, yaklaşık 3_4 saat uyanmıyor,sonra her 2 saat uyanıyor, amme sütü içip tekrar uyuyor. 8,6 kg . Bu aylarda artık daha uzun uyaması için ne yapabilirim? Su veriyorum biberonu itiyor aglıyor istemiyor. Bugun sabah 4te uyandı 5,30 uyumadı. Gündüz 2 kere uyudu 1saat 1,5 saat ,bazen 30-40 dk ama gündüz çok uyusa bile gece uyanır her 2 saat
Düzenleyen Dilyafruz - 04 Nis 2023 Saat 17:23 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118765 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gunduz uyutmayin.
|
|
![]() |
|
Dilyafruz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 292 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dilyafruz
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam gündüz az uyusa bile gece yine uyanıyor, sanki süt yetmiyor emdikten sonra 2 saatlık uyuyor.
Birşey daha sormak istiyorum Çünkü bu 2.kez oluyor . 22.30 gbi kendi kendine aglamaya başladı, bagırarak ,ne ayakları ile ne de elleri ile ne de kafasını salladı, yere bıraktım yatmadı emeklemeye başladı sanki yer arıyordu, gazı vardır dedim masaj yaptırmadı, ama belli ki bir yeri çok acıdı, acaba çişini yapamadı mı sandık yok çiş de yqpmadı, yarım saat agladı, sonra agızdan biraz gazı çıktı sakınleşir dedim yine de 5-10 dk daha agladı, sonra sustu kendiliğinden.( Bu sırada bezini çıkardık çünkü biraz pişik vardı ) Ne olabilir acaba? Cocuk doktoruna götürsek mi diyorum,bagırsak vs us çektirsek mi.. Hala bagırsaklarında sesli gaz oluyor , kakası daha artık yogunlaştı , 1_2 hafta oldu.Daha önce su gibiydi, Neyini muayene yaptıralım acaba?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|