|
Kulakta sıvı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Şennurak ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Tem 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Nis 2023 Saat 10:55 |
Merhaba Kadir Bey
Dün 4,5 yaşındaki kızımı odyoloji testine götürdüm. Odyolog iki kulağinda hafif sıvı birikimi olduğunu söyledi. 1-2 haftadır az burun akıntısı var. Kulak sıvısı için bir şey kullanmalı mıyım. Bir de hocam Amerika da koklear implant yaygın olarak kullaniliyor mu branşınız degil biliyorum sadece denk geliyor musunuz kullanıcılara?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- NIYE goturuyorsunuz?? Oralara gidenlerden saglam cikan YOK!!!
"kulaginda sivi var" sahtekarligini anlattigim makalemi, ilk sayfadaki yazarlar kismindan okuyun. Bir daha da sakin bana haber vermeden bir yerlere gitmeyin. Bunlar resmen SAHTEKAR! 2- Koklear implantlar, 80'li yillardan beri kullaniliyor. Hayrola????
|
|
![]() |
|
Şennurak ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Tem 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şöyle Hocam, işitme cihazı kullandıgı icin 6 ayda bir kbb muayene+odyolojik testlerden geciyor. En son dun gittigimizde doktor kulagini temizledi. Sonra odyoloji birimine geçtik orda rutin her zamanki isitme testlerinden yapildi telefon kulakligi benzeri bir cihazla baktigindaysa az miktarda sivi gordugunu soyledi odyolog. Doktora sonuclarla tekrar ciktim ama sividan filan bahsetmedi. Kimin işini dogru yapip yapmadigini kestirmek cok zor hocam. Sık hasta olan bi çocuk degil çok şukur bi sey kullanmadan gecer derseniz kullanmayacagim.
Koklear implanti isitme kaybinin artmasi durumunda yaptiracagimiz icin sordum hocam. Isitme cihazindan su an maksimum verim aliyor sonuclara gore.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Koklear implant; yapanbir KBB doktoru bulursaniz ve imkanlariniz el veriyorsa, yaptirin. Sakin abur-cubur
kimselere taktirmayin! Agri olmadigi surece, ilac veya ek tahlil/odio yaptirmayin. Ilk sayfadaki 2 makalemi okudunuz mu?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Okuyacağım hocam, çok teşekkür ederim yanıtınız için.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|