|
Acaba |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Kızlarımın annesiyim ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 460 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kızlarımın annesiyim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Nis 2023 Saat 23:44 |
Hocam merhaba 7 yaskozim bu aralar grip gibi burnu bı tikaniyo bir akiyo bugün baş ağrısı vardı siniz galiba sabah akşam 2 damla illiadin damlatti başını sarkmasini sağladım ama hala ağrıyı ibuprofen içeren coldaway şurup verdim şu an sabah geçmezse devam edelim mi gidelimi hastaneye
Düzenleyen Kızlarımın annesiyim - 29 Nis 2023 Saat 23:45 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Coldaway; 6 yas alti kullanilmaz!!!! 7 yas icin ne kadar guvenilirdir, bilemiyorum!!
Ayrica; 200mg Ibuprofen yaninda, 30mg Pseudoefedrin ihtiva eder ve bu madde cocuklar icin cok zararlidir. Bari icinden cikan bilgi formunu bir okusa idiniz!! Fiyati da ayri bir konu!!! Bu kadar ucuz 3 ilac bir araya gelince, en pahali ilac oluvermis.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Nis 2023 Saat 01:25 |
|
![]() |
|
Kızlarımın annesiyim ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 460 |
![]() Yanıt Yaz
İbuforen içeren mukoza çözer diye bir yazınızı okudum yanilmiyosam ilaç va4i ewde ama sizin sayenizde kullanmamıştım . sinüzit olsa bu tedavi ise yaricakmi ağrı gwcmese gidelimi Dr a
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Hocam 3,doza rağmen baş ağrısı deeam ediyo tavsiye biz varmı Dr a gitmek gerekirmi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sadece Iliadin damla kullanin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|