|
Grip mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Lamia ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 257 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 May 2023 Saat 01:47 |
3 yaş kızım dün burun tıkanıklığı ve ateşlendi ara ara öksürük bu gün sesi değişti öksürüğü derinden burnu tıkalı ara ara ateşi devam ediyor sesi kısık ne yapmam gerekir hocam
|
|
![]() |
|
Lamia ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 257 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gündüz iyi gibi oluyor uykuda artıyor sıkıntılar,hırıltılı nefes dk da 25 , burun tıkalı, ses değişik ,öksürük zonk zonk , burnu akıyor gündüzleri
|
|
![]() |
|
Uykuda kıvranıyor ateş 38 ağızdan nefes aliyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118999 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip başlıyor. Grip için anlattıklarımı uygulayın.
|
|
![]() |
|
Hocam merhaba
Gece hastaneye gittik ilçede Doktor boğazı kızarmış sis dedi antibiyotik yazdı birde ovitre sprey İlladin istedim yazmadı aynıymış Antibiyotik kullanmazsan artar dedi Eşim sabah bir ölçek verdi kızıyor bana vermeyince Ağızda pas yok ,koku gece azıcık var olağan bir şey Napiyim hocam eşime veriyorum deyip keseyimmi antibiyotigi |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118999 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Antibiyotik gerekmiyor.
Zaten bu gittiğiniz doktorlar, 3 seneden beri HİÇ Grip teşhis ettiler mi? Hiç ederler mi?? Yoksa sizleri nasıl dolandırabilecekler? Evet, Otrivine ve İliadin aynıdır ama bildiğim kadarı ile Otrivin'in damla şekli yok, onu başka bir damlalıklı şişeye boşaltıp, İliadin damla gibi kullanın. SAKIN başka bir ilaç kullanmayın. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 May 2023 Saat 16:09 |
|
![]() |
|
Hocam merhaba
Bu gece gribimizin beşinci günü kızım gündüz gayet iyi gece hala atesleniyor Ateş 38 civarında oluyor arada terliyor düşüyor , gündüz ateşi yok , burun akıntısı baliy kıvamında oldu koyu ve azaldı tıkanıklık yaşıyor ve asla otvirini kullandirmiyor aglamaktan kusuyor , ateşi çıkınca eşimin ısrarıyla dolven bir ölçek veriyorum günde bir sadece gece, yine eşime laf anlatamadım antibiyotik üç gün verdi , dünden bu yana vermiyorum , sorum ise ateş ilk defa beş gündür devam ediyor tahlile gerek varmı , Birde bu öksürük tıkanıklık ses değişmesi kısılması vs ilk defa böyle grip oldu oyuzden olabilirmi üç yaş bu arada İştah yok şu az içiyor yerine süt iciriyorum içmiyor diye Ne zaman düzelir hocam
|
|
![]() |
|
Hocam yazmayı unuttum burun tikanikli kulak sarı akıntı , kızımın tabiryle kulakta hisilti ve sadece gece olan 38 civarı ateş 39 olmadı hiç harici diğer arazlar gitti
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|