|
Navireks sprey |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sağlıklı nesil .. ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 May 2023 Saat 02:24 |
Hocam iyi geceler ucbucukyasindaki oğlum bı haftadır horultulu uyuyor ve burnunda ete benzer birşey var KBB ye gittik etler normal olması gereken boyutta dedi navireks i çocuk doktorumuz verdi kullanıyoruz uyurken iki fis bir burun deliğine sis olana ama banamisin demiyor çocuk gece burnundan hor hor hor horulduyor birde onbesgundur zespira kullanıyoruz alerjik oldukları için kızımda işe yaradı oglumdada yaradı ama bu burundan hor hor yoktu nerden geldi o et anlamadım ben ya napcam hocam bana bir yol gösterin lutfen nefes çekerken zor çekiyor uyurken bazen rahat alamıyor yön degsitiriyor kendi uyurken ya hiç nefes alamıyor yada alamıyor gibi hissediyor kendini
Düzenleyen Sağlıklı nesil .. - 23 May 2023 Saat 07:04 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117918 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Navireks?? Bilmiyorum. İçini iyi okuyun.
Zespina Astım ilacı, niye kullanıyorsunuz? İliadin damla ve ColdMix damla kullanın. Bunlar için eski cevapları okuyun.
|
|
![]() |
|
Sağlıklı nesil .. ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Narivent doktor bey yanlış yazmışım özür dilerim zespirayi ise alerjileri olduğu için sadece budonemde kullanmalarını söyledi astiml yok
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117918 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hiç tecrübem olmadı, deneyin, iyi gelirse kullanın.
"Et" diye bir şey YOK! Geniz eti dedikleri, bir LENF bezidir ve bu yaştaki HER çocukta ve her enfeksiyonda büyür. Zamanla bu yaş çocuklarında antikorlar yeterli seviyelerde oluştuğunda, hastalıklarla bu bağısıklık maddeleri (antikorlar) mücadele ederler ve Lenf bezlerine daha az iş düştüğü içinde zamanla küçülürler. AMA!!! Her ateşlendiğinde Antibiyotik alan çocuklarda bu antikorlar bir türlü yeterli seviyelere gelemez ve bu süreç anormal derecede uzun sürer. Bugünden geriye giderek cevaplarımı okuyun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 May 2023 Saat 09:15 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|