|
oglum icin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 May 2023 Saat 01:01 |
Kadir bey oglum 4 bucuk yasinda 1 senedir araliksiz oksuruyor bildiginiz gibi alerji astim gibi teshisler koyuldu. 1 senede sadece 3kez ateslendi biri el ayak agiz hastaliginda digerleri ise grip te. Sormak istedigim bu cocugun oksurugu neden asla gecmiyor okulada gitmiyor tek cocuk, oksurukleri asla hasta iken olmuyor normal saglikli gorunumundeyken oluyor bazen hafif bazen siddetli. Tek tuk ile basliyor ardindan siddeti artiyor oksurmekten kusuyor yumurta aki gibi ve koca koca balgamlar cikariyor. Bazende sadece migde suyu cikariyor ve aci diyor. Suan uyurken dislerini kiricak gibi sıkıp yutkunuyor sanki geniz akintisi cok fazla. Bazende nefes almasi cok zorlasiyor bu yil 3 kez cocuk resmen öttü hocam hngi doktora goturseydem hepside suan cocuk astm ataginda diyor kaburgalarda cokme ve solunumu hizlaniyor gogusnden otme sesi geliyor
Düzenleyen saliç - 29 May 2023 Saat 01:06 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117864 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her ateşlendiğinde ve her öksürdüğünde Antibiyotikler verildi ise, normaldir.
Yazıları okuyun ve sadec benim anlattıklarımı uygulayın. Astım olsa; rahat nefes alınır, sıkıntılı ve daha uzun sürede nefes verilir. Yatmadan önce sıcak su buharı uygulayın ve başucuna 2 damla ColdMix damlatın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|