|
Boyunla omuz arasında kitle |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hayatbilgisi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hayatbilgisi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Tem 2023 Saat 11:52 |
Saygıdeğer hocam merhabalar 6yasindadown sendromlu oğlumun boyunla omuz arasındaki yerde asimetrik farklılık farkedince o bölgeyi kontrol ettim orada oynayan yumuşak bir kitle elime geldi.onunla alakalı mıdır bilmiyorum ama birkaç gündür o bölgede isilik tarzı kırmızılık mevcut. Hocam kitlenin nedeni ne olabilir? Sık hastalanan bir çocuk bundan kaynaklı olabilir mi? Ayrıca yapılan tahlilinde kan değerlerinde hastalık kaynaklı olması dışında bir değişiklik yok. dr.a götürmem gerekiyorsa hangi bölüme goturmeliyim? Saygılar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119067 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Önce bir çocuk doktoru görsün, gereken yere sevk eder.
1- Servikal kosta ( fazladan kaburga olması) olabilir. 2- Bir kitle (?) olabilir.
|
|
![]() |
|
hayatbilgisi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hayatbilgisi
Değerli hocam merhabalar. Dediğiniz gibi hemen ertesi günü dr.a götürdük. Araştırma hastanesine götürdümki ne tetkik lazımsa yapılsın diye. Dr. Muayene etti. Koltuk altlarına boynunun diğer tarafına baktı ve şimdilik herhangi bir tetkike ihtiyaç olmadığını şayet büyürse hematoloji bölümüne gitmemiz gerektiğini anlattı. Hocam elle bakıyorum ama ne kadar büyüdüğünü el yordamıyla anlamam mümkün değil tabiki. Cocugu da bosu bosuna yormak istemiyorum.Disaridan bakıldığında ödem gibi duruyor o kısım.Bu konuda ne yapmamızı tavsiye edersiniz? Saygılar
Düzenleyen hayatbilgisi - 05 Ağu 2023 Saat 09:45 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119067 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bilemem. Görmeden bir şey söyleyemem. Ama mühim bir şey olsa gören doktor söylerdi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|