|
Bacak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cemre12 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2023 Saat 19:14 |
Hocam kolay gelsin, 5.5 yaşındaki oğlum bu sabah ağlayarak uyandı tek bacağının üzerine basamıyor. Birkaç gün önce hafif bir enfeksiyon geçirdi ama hareketlerini etkilemedi ateşi dahi çıkmadı, biraz cıvık kaka ve iştahsızlık yaşadı.ortopedi ye götürdük röntgen ve kan tahlili istedi, wbc 11.75 çıktı.enfeksiyondan olabilir dedi. Bu kadar hafif bir enfeksiyon bu durumu yapar mı?sıcak kompres yapıyorum sizden okuduğum kadarıyla, 3 güne yürümezse bir şey yapmamız gerekir mi teşekkürler
|
|
![]() |
|
cemre12 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu arada hocam istirahat halindeyken ağrı yok.bacağına masaj yapıyorum, kalkmaya çalıştığında her seferinde bacağının başka bir yerinin acıdığını söylüyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Viral enfeksiyonlardan sonra olur.
Türk doktorları, çocukların WBC değerlerini bilmezler. Erişkinlerinki ile aynı zannederler, onları ciddiye almayın. 5.5 yaş için WBC :15.5 üstü bakteriel enfeksiyon demektir. Sadece sıcak kompres yapın. Ağrı DEVAMLI olursa; Röntgen gerekir.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam tekrar merhaba, oğlum ertesi güne düzeldi, ancak bir gün sonra tekrar topallamaya başladı otururken ağrısı yok, yürürken çıtlama sesi geliyor ağrıyor diyor, röntgen çektirdik temizdi.
Kalça röntgeni gerekir mi ya da ne gerekir?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Boşuna çektirdiniz. Gerek olsa idi ben söylerdim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|