|
Sebebsiz karin agrisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2023 Saat 22:35 |
Kadir hocam oglum 5 yasinda bir kac aydir ara ara karninin agridigini soyluyor. Bazen agri oldgnda ishal degil ama yumusak camur gibi kaka yapiyor bazende kaka normal ama karin agrisinin oldgnu soyluyor. Bugun yine karnim agriyo diye soyleniyor. Bide ilgilimi bilmiyorum dha once bhsetmstm pipi ucu darligi vrdi sunnete ragmen. Ve yine konuyla ilgilimi bilmiyorum ama kucukken sepsis den yogun bakimda yatti ( gercekten sepsis oldumu tartisilir ) . Hocam yaziyi guncelledim az evvel kakasini yapti sicrayan sulu bir kaka yapti birde 27 temmuz gunu ailecek ishal ve kusmamiz vardi iyilesmisti. Kakasi yumusak sekilsiz diye roflör kullandiriyodum 4 5 gundur
Düzenleyen saliç - 18 Ağu 2023 Saat 00:42 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118908 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Reflor ve bilumum "Probiyotikler" Türk doktorların zannettikleri gibi, ishal ilacı değildir. Aptal oldukları için,
ilaç mümessilleri ne derlerse inanırlar. Reflor ve her türlü Probiyotik, sadece Antibiyotiklerin sebep olduğu ishale verilirler. Yani barsaklarda bakteri azaldığında!!! Çogaldığında değil!! Giardia ishali olabilir; Flagyl şurup, 5 gün, günde:2x2 ölçek verin.
|
|
![]() |
|
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam peki cok merak ettigim bir konu var,cocuklarina farkli farkli markalarda duzenli probiyotik kullanimina ozen gosteren anneler var. Sebebi şu imiş bagirsak sagligi ve bagirsak icerisindeki yararli bakterileri cogaltmak bagisikligi guclendirmek saglikli bagisiklik saglikli bagirsaktan gecer diyor bir cok kisi iclerinde saglikcilarda var cocuklarina 2 ay baska bir marka sonraki 2 ay baska bir marka kullanan her birinin yararli bakterisi farkliymis gerekce buymus. Hocam birde bahsettiginiz flagyl surubu yaklasik 3 4 hafta once ishal karin agrisi oldgnda dr yazmsti 2 sise bitirmistik gunde 1 bucuk olcu 10 gun demisti. Ailecek oldgmz icin bizede hapini vermslerdi. Yinede tekrar alip kullandiriyimmi 5 yas 19 kg erkek
Düzenleyen saliç - 18 Ağu 2023 Saat 10:17 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118908 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Türkiye'de salaktan bol ne var!
" Aptalı parasından ayırmak sevaptır!" İshal devam ediyorsa, Flagyl kullanın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|