|
Göbek deliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ağu 2023 Saat 23:44 |
Dr bey kızımın göbek deliği bu şekilde kızarık Akıntı yok kızarıklık bölge önceden bu şekilde çıkıntılımıydı hatırlamıyorum ne yapmak gerekir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118904 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yaşı kaç?
|
|
![]() |
|
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
7 yaşında doktor bey
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118904 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir Çocuk Cerrahı görsün.
|
|
![]() |
|
Fıtıktan mı şüphelendiniz doktor bey? kaşıdım dedi bize ama bizde emin olamadık
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Fıtık değil. Başka bir şikayeti yoksa; Batticon sürüp, 1-2 gün takip edin. Tahriş ise kendiliğinden düzelir.
|
|
![]() |
|
Çocuğun şikayeti yok aslında ben kızarıklık görünce farkettim o çıkıntılı yapı önceden varmıydı ondan emin değilim doktor bey
Geçen yaz göbeği açık resminde öyle bir yapı yok. Neden oluşmuş olabilir böyle birşey
|
|
![]() |
|
Geçen sene ve şuan ki hali tabi bir 5 kilo aldı bu geçen sürede Çıkıntılı yapı beni tedirgin etti bilmiyorum bir anda mı oldu yada varmıydı Sinek ısırığıda yapar mı yada kaşımadan dolayı olabilir mi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|