|
D vitamini |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
murat193 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 175 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2023 Saat 23:57 |
Hocam merhaba, bugün eczaneden D vitamini ampul aldım. Eşim, oğlum ve ben birer ampul içecegiz. İlk kez dikkatimi çekti, kutunun üzerinde kas içine uygulanır yazıyor. Yanlış mı aldım, ağızdan alınan ayrı mi yoksa farketmez mi. Daha önce direkt kullanıyorduk, yazı hiç dikkatimi çekmemiş, emin olmak istedim teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119082 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok! Namussuz doktorların, sirf hastalar doktorlara gitsin diye kasten " ağızdan alınır" ibaresini kendileri gibi
olan Sağlık bakanlığına baskı ile kaldırttılar! Damlasını ağızdan veriyorlarmı??? Veriyorlar! Bu ne pehriz, bu ne lahana turşusu! Bunlar o kadar APTAL doktor ve bakanlık yetkilisi ki, bunu dahi akıl edemiyorlar. Maksat tamamen halkı dolandırabilmek! İğne olunca ailecek en azından "Aile hekimliğine" gideceksiniz, iş çıkacak! Rahatlıkla içebilirsiniz. İsterseniz, bir parça ekmek üzerine damlatıp yiyin. Başka bir salaklıkları da: Ampul içenlere de, "-Çok zararlı, böbreklerini mahvedersiniz." derler. 40 seneden beri kullanıyorum, 1 kişide bile böbrek harabiyeti görmedim. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Eki 2023 Saat 02:12 |
|
![]() |
|
murat193 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 175 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhaba, birer ampul geçen ay kullanmıştık. Eşim ve ben bu ay da bir ampul içmeyi düşünüyoruz. Herhangi bir ölçüm yaptırmadan bu şekilde her sene iki ampul içsek yeterli midir yoksa ölçüm yaptırıp bakmak daha mı iyi olur. Bir de 8 yaşındaki oğlumuza senelik bir ampul yeterli midir?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119082 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her sahista D vitamini metabolizmasi, ayni miktarlarda D vitamini alsalar bile farklidir.
Bu sebeple, 1 ay ara ile 2 ampul aldi iseniz, 3 ay sonra D vitamini olcumu yaptirip bana yazin. Ancak, ona bakarak bir fikir edinilir. 8 yasindakine, her sene 1 ampul hicbir olcum yapmadan verebilirsiniz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|