|
Mamografi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dilyafruz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 292 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dilyafruz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Eki 2023 Saat 10:15 |
Merhaba hocam
42 yaşındayım, Cuma günü sabah sol gögüşte süt birikmesi oldu (14,5 aylık erkek bebek emziriyorum).Gece de emziriyor ama nedense sabah kalkınca baya sertleşmiş, huzursuzluk oldu, meme ucunda beyaz çok küçük sıvrı gibi iltihap fark ettim, onu sıcak duştan sonra sıktım meme kremi LANOLİN sürdüm sıcak duştan sonra sıkıp ve masaj yapıp süt pompası ile sütü sağdım hafiflettim , belki o sivri deligi kapttı süt birikmesi oldu ama yine de tedirgin oldum cumartesi günü Utrason çektirdik laktostaz dedi, Agrılar geçti sayılır, ama bugun bebek emerken bir agrı tekrar hissetmeye başladım, meme ucunundan sanki içinde damardan sızıntı gibi. Şu an da ara sıra sızlıyor, ama beze vs hissetmiyorum. Mamografi çektirmek istiyorum, hangi doktora gitmeli de burada bilmiyorum yabancıyım buralarda . Mamografi çeksem sonra emzirmek olmaz dimi ? Yardımlarınız için teşekkürler Düzenleyen Dilyafruz - 02 Eki 2023 Saat 10:16 |
|
![]() |
|
Halek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mar 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 160 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocamdan musade alarak bir oneride bulunmak isterim.bebegi ters emzirin bir kac kere. yani vucudu koltuk altiniza gelecek sekilde.boylelikle sorun ortadan kalkacaktir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117087 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim bransim degil.
|
|
![]() |
|
Dilyafruz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 292 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dilyafruz
Mamografiden sonra emizilir mi ? Çocuğa zarar gelir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117087 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hayir NE ALAKA!! Turk doktorlari X-ray (Rontgen isini) ile Radyoaktif (Sintigrafi gibi) isinlarin arasindaki
farki bilmedikleri icin sizi korkutabilirler sakin onlara inanmayin! X-isinlari dokularda kalmazlar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|