|
Yanaktaki sert birşey |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
selamet ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şub 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 142 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Eki 2023 Saat 20:04 |
https://hizliresim.com/12q157p
Kadir hocam 9 yaşındaki oğlumun sağ yanağında yıllardır sert bir sivilce gibi derinin iç tarafında dokununca kitle gibi birşey var. Daha önceleri çok önemsemiyordum bu yıl çok büyüdü artık uzak mesafeden bile farkedilebiliyor. resim yüklemeye çalıştım. Ne yapmamız lazım hocam. Çok teşekkür ederim hocam iyiki varsınız sizin sayenizde 3 çocuğumu doktora götürmeden büyüttüm, ne yapsak da hakkınızı ödeyemeyiz, Rabbim hayırlı,sağlıklı,huzurlu,mutlu, çok uzun ömürler versin size.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118926 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Higromaya benziyor. Estetik yonden alinabilir. Bir Estetik Cerrah ile gorusun.
|
|
![]() |
|
selamet ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şub 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 142 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim Kadir hocam, internette higroma için zararsız tümör diye okudum, bu alınmazsa ileride bir zararı olurmu, bu şekilde büyümeye devam edermi, çocuk büyüdükçe oda büyüdü, yüzünde olduğu için şimdi tedirgin oldum biraz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118926 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O yuzden: "Estetik yonden" diye belirttim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|