|
Ateş tonsilit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sedatufan ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ağu 2023 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sedatufan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Eki 2023 Saat 04:42 |
Merhaba kadir bey rahatsız ediyorum kusura bakmayın oğlumda pazar gününden beri süren ateş ve öksurme var acil ve iki Dr gittim son doktorumuz antibiyotik degistirdi daha önce dört gün cefaks kullandı ama ateş boğaz iltihabı geçmedi bugün agumentine başladık her gece atesleniyoruz yaklaşık beş gündür çok endişeleniyorum önerileriniz benim için çok kıymetli teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesinlikle bir dalavera var!
1- antibiyotik gerekiyorsa: Ates + Agizda pis koku + Dili kaplayan pas tabaksi olur. Dili pembe ise, kesinlikle Viral enfeksiyondur. 2- Turk doktorlari; ASLA Grip teshis etmezler. Ya Astim derler, ya da Antibiyotik dayarlar. 3- "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi okuyun. Cok okumaniz lazim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|