|
Geçmeyen ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gmzblt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 199 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Kas 2023 Saat 00:35 |
Hocam 6 yaşındaki oğlumun hastalığı ateşlenmeyle başladı. İlk 3 gün sürekli yüksek ateş oldu. Ateşi 39.5 ve 39.7 olunca iki kez ateş düşürücü verdim. Halsizlik ve iştahsızlıkta vardı. Çoğunlukla uyudu gün boyu. Doktor grip geçiriyor, boğazı ve ciğerleri iyi antibiyotiğe gerek yok dedi. Ateş düşürücü, aferin ve balgam söktürücü verdi. Hiç birini kullanmadık.4. gün ateş düştü hali de biraz yerine geldi. Geçti sandım.5. gün akşam tekrar ateşlendi ama bu sefer 37.5 civarı ateş, halsizlik, burun tıkanıklığı, uyku hali var. Ayrıca öksürük eklendi.az da olsa birşeyler yiyiyor.6. gün de aynı şekilde sürekli hafif ateşle devam ediyor.hala ilaç kullanmıyoruz. Nasıl bir hastalık bu hocam.tekrar doktora götürmeli miyim.ilaç kullanmalı mıyız?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118987 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- SAKIN, Aferin kullanmayin!!
2- SAKIN, ates dusurmeyin. 3- Ates : 38 ustune denir. 4- Griplerde; once ates olur, arkadan Grip arazlari baslar. 2-3 hafta surecek. 5- Sakin ilac kullanmayin.
|
|
![]() |
|
Gmzblt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 199 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam.bugün ateş azaldı şükürler olsun. Keyfi biraz daha yerinde. Ama bana bulaştırdı sanırım. Boğaz ağrısı, ateş, halsizlikle başladı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118987 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Diliniz, pembe ise, Grip geciriyorsunuz demektir. Sakin ates dusurmeyin, sakin Grip ilaclarini almayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|