|
Ateş ve boğaz ağrısı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
NagihanKY
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı NagihanKY
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Ateş ve boğaz ağrısıGönderim Zamanı: 14 Kas 2023 Saat 14:29 |
|
Merhaba Kadir Bey 6 yaş kız çocuk bugün üçüncü gün ateşi var. İlk gün boğaz ağrısı baş ağrısı ateş sıtma ilk gün mide bulantısı vardı ara ara bir kere kustu. Dün doktora götürdük. Tahlil yapıldı. Muayenede boğaz kızarıktı bir tane beyaz nokta olduğunu söyledi doktor. Serum taktılar ateşi yüksek diye sadece serum ve ağrı kesici verdiler. Sonuçlara göre seruma ekleme yaparız dedi doktor. Sonuçlar çıktı ben baktım sadece crpden dolayı doktor antibiyotik ekleyin demiş hemşireye ama ben antibiyotik eklemelerini istemedim serumu bitince çıkıp eve geldik. Sonuçları ekliyorum. Eğer bugünde ateşi düşmezse yarın antibiyotik başlarız dedi. Bise idrar tahlilinde kum döküyor olarak görünmüş hocam önemli bir durum mu bu beni çok endişelendirdi. Çok fazla su içen bir çocuk değil biraz zorlayıncada midesi bulanıyor. Nasıl hareket etmeliyim?
Düzenleyen NagihanKY - 14 Kas 2023 Saat 23:57 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Kas 2023 Saat 19:02 |
|
Bildigin sahtekar veya cahilin onde gideni!
1- Kesinlikle Antibiyotik gerekmiyor. 2- Kesinlikle Grip! (Turk doktorlari ASLA Grip teshis etmezler!) 3- CRP, sadece bakterile degil, viral enfeksiyonlarda da YUKSELIR! CRP; sahtekar doktorlarin, enstrumanidir. WBC'ye bakmaz, CRP ile is tutarlar. Bu assagilik sahtekarlara inanmayin. 4- Bir cocuga, atesli diye Serum takmak, Turkiye'nin ASSAGILIK doktorlarina mahsus bir davranistir! Bu pustlar, ates dusurmeyi marifet zannederler. Bu yolla ailelerin gozunu boyarlar. Halbuki, eve gittiginizde ates gene olacak! Kum filan doktugu YOK! HER atesli cocukta, idrar koyulasir ve "Kristaluri" olur!! Aradaki FARK; Kristaluri'de, agri yoktur. Sakin cocuga zorla su icirmeyin, ne zaman susarsa o zaman icer. Goruyorsunuz, Turkiye'deki doktorlarin rezillik seviyelerini! Yazilarimi okuyun ve mumkun oldugunca bunlardan uzak durun. |
|
![]() |
|
NagihanKY
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı NagihanKY
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Kas 2023 Saat 19:11 |
|
İçim çok rahatladı hocam sağolun. Ağrısı falan yok tuvaletini normal yapıyor çok şükür. Antibiyotik taktırmamıştım zaten tahlil sonuçlarına bakınca anladığım kadarıyla antibiyotiklik bir durum olmadığını anlamıştım.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|