|
Bronsiloit 7 aylik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pınar1787 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ara 2020 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pınar1787
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Kas 2023 Saat 15:13 |
Hocam 7 aylık oğlum geçen hafta grip oldu. Pazar günü öksürük başladı. Tablo giderek agirlasti . Balgam öksürük ve balgam atmak için kusma oluyor. Bugün de gögusunde hirilti basladi. Doktor muayenede bronsiloit oldugunu soyledi. Ventolin yapmamizi gerekirse antibiyotik baslayacagini soyledi. Sizin tavsiyeniz ne olacak. Hocam çok küçük, kızımda böyle birsey yasamamistik. Birde agirlasirsa hastaneye yatiririz dedi çok üzüldüm.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN Ventolin kullanmayin. Ventolin; Astim ilacidir!
O doktor da tipik bir Turk doktoru!! Bronsiolit'in Antibiyotik ile duzelebilecegini zannedecek kadar salak biri!! Eger, hakikaten "Bronsiolit" ise, Bronsiolitler DAIMA viraldir ve hicbir ilaci yoktur, kendiliginden iyilesirler. NOT: Hakikaten Bronsiolit olsa, hirilti DEGIL, solunum sikintisi olurdu. Tabii ki "buyuk kizinizda" boyle bir sey yasamadiniz, zira o zamanlar boyle soytari doktorlar yoktu! SAKIN soyledikleri hicbir seye inanmayin, hicbir ilaci da vermeyin. Hirilti olmasi, hastaligin sonuna geldiginizi ve bunun sonucunda akintinin koyulastigini gosterir. Sicak su buhari uygulayin. Cok okumaniz lazim.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Kas 2023 Saat 19:36 |
|
![]() |
|
pınar1787 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ara 2020 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pınar1787
Hocam tüm brosiloit soru ve yanıtlarını okudum. Oğlumun burnunu kapatıp nefesini dinledim. Hirilti yok..kızımı sizinle büyüttüm. Ventolin verdi doktor hastanede havayi, bebeğe tutmayıp havaya ttutum. Tekrar muayene etti. Bebek rahatlamış dedi. Orda hayal kırıklığı yaşadım. Serum fizyoloji ventolin ve corteir ve agumentiin verdi. Hiçbirini almadım. Evde serum fizyoloji uyguluyorum. Ayrıca buhar ve minik bebek vicksi kullanıyorum. Evde soğuk buhar makinasi kullanıyorum ev nemli oluyor. Mutfakta sıcak buhar yapıyorum. Kortizon ve ventolim veren doktorlara bir daha götürüyorum cocugumu. Cevabınız için teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gordunuz bu doktorlarin rezilliklerini!
Bu basiniza gelenleri etrafiniza da anlatin, anlatin ki bu tuzaklara dusmesinler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|