|
Zatüre mi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ibrdemirtas ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrdemirtas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Kas 2023 Saat 22:10 |
Hocam merhaba. Öksürük ve hafif ateş şikayeti ile 5.5 yaşındaki oğlumu doktora götürdüm. Zatürre teşhisi koydu ama 125 mg Makrol ve 6 tane novasef iğne yazdı. Hem şuruba hem iğneye aynı anda devam edilecek dedi. Gerçekten zatüre mi değil mi, bu kadar ilaç ile çocuğu zehirlemiş mi olurum bilemedim. Değerli görüşlerinizi paylaşabilir misiniz? Wbc :8.67 Crp: 1 pdw: 8.7 akciğer filmi:
Düzenleyen ibrdemirtas - 16 Kas 2023 Saat 22:11 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119006 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesinlikle YALAN!! Tam bir soytari sarlatan! Zaturre ile en ufak bir ilgisi bile YOK!
Sakin o ilaclarin tekini bile kullanmayin. Siz boyle; HER oksurdugunda bu salaklarin akli ile Rontgen cektirecek iseniz, vay o cocugun haline! Zaturre oldugunda: 1- Ilaclarla dusmeyen yuksek ates vardir. 2- Solunum sayisi dakikada: 60 ustu olur ve sikintilidir. 3- WBC dusuk, belliki Gripal enfeksiyon geciriyor. Artik eskisi gibi her oksurene, "Astim" diyemiyorlar, bu sekilde, "Zaturre" diyorlar. Sakin bu assagilik sahtekarlara kanmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|