|
Yetişkin D Vit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mrvbyks ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Kas 2023 Saat 20:10 |
Hocam 10 gün önce devlet hastanesinde ölçtürdüğüm dvit seviyem 17. Hemen bir ampül içtim. Tarihi de not ettim bir ay sonra tekrar içmek için. İlk sorum bir yerde duymuştum içindeki küçük bir nokta dvit gerisi yağmış. Almış mıyımdır acaba içindeki vitamini. Epey çalkaladım kaşığa almadan. Birde devlet hastanesindeki doktor Coledon d3 20.000 yumuşak kapsül reçete etmiş onu da aldım ama size sormadan içmedim. Nasıl bir yol izleyeyim?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118000 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kapsul; hem pahali hem almasi zahmetli. Almissiniz, kullanin, bir daha almayin.
Dogru, ampuldeki D vitamini; "Aycicegi yagi" na emdirilmistir.
|
|
![]() |
|
mrvbyks ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki kapsülleri kullandığım halde 1 ay sonra yeniden ampül içeyim mi? Yoksa tek kapsülleri kullanmam yeterli mi bir kutudaki?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118000 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tabiiki de icin!
Kapsuller, sadece gunluk ihtiyaci karsilar, eksigi tamamlamaz, ileriye donuk birikimi yoktur. Hayatiniz boyunca, HERGUN kapsul mu alacaksiniz?? Tam da ilac firmalarinin ve bu assagilik isbirlikci doktorlarin istedikleri sey! Senede 1 veya 2 defa ampul icmeniz, hem pratik hem cok daha hesaplidir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|