|
illiadin damla |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
catwalk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mar 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ara 2023 Saat 01:03 |
Kadir hocam merhaba.sayenizde son hastalığını da kızım ilaçsız atlattı.fakat size danışmak istediğim konu şu;
5,5 yaşındaki kızım ayda en az 2 kez kulak ağrısı yaşıyor kış döneminde.ben sizin anlattığınız şekilde illiadin damlayı uyguluyorum ve geçiyor.ama aklıma takılan şu;bu şekilde kısa aralıklarla uzun süreli kullanımlarda şimdi yada ilerleyen dönemlerde bir yan etkisi veya hasarı olur mu bu ilacın? teşekkür ederim. Saygılar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119098 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
35 seneden beri bir yan etki gormedim.
Isi en kisa zamanda, kolay ve UCUZ hallettigi icin, Turk doktorlarinin nefret ettikleri bir ilacdir. Bu ilac ile ilgili; Turk doktor palavralarina kanmayin.
|
|
![]() |
|
catwalk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mar 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim Kadir hocam.kızımın geçen hafta kulağı ağrıdı illiadin ve bactrim kullanmıştık sizin önerinizle geçti.ama 2 gündür yine ağrıyor ve illiadine rağmen geçmedi ama ateşi yok.sorum şu;
1.bactrim tekrar kullanabiliyor muyuz ateş olmadan? 2.Bir de bactrimi rahat yazdıramıyoruz kalan kutu ne kadar süre ile kullanılabilir?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119098 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1 gun dahi gecmis olsa, kulak agrisi oldugunda, DAIMA kullanin...
Muhafaza edis seklinize ve temiz davranip davranmadiginiza gore degisir. 2-3 hafta dan fazla saklamayin.
|
|
![]() |
|
Çok teşekkür ederim Kadir hocam.
Saygılar
|
|
![]() |
|
Kadir hocam tekrar merhaba.kızımın daha önceki kulak ağrılarını illiadin ve en son bactrimle geçirmiştik.fakat 3 gündür illiadine rağmen gittikçe şiddetlenen bir ağrısı var fakat geceden beri sarı akıntı başladı.bactrim olmadığı için başlayamadık.Çocuk çığlık çığlığa ağladığı için mecburen doktora götürmek zorunda kaldık doktor dış kulak iltihabı olduğunu söyledi ve naalesef azitro,peditus,oksibor,gentagut verdi.bactrim istememize rağmen yazmadı.antibiyotik ve hiçbirini kullanmayı düşünmüyorum sizden öğrendiklerimle.size sormak isediğim; 1)tekrar bactrim kullanalım mı?çünkü 1 ayda 3. Kullanılımız olacak.fazla kullanımın bir zararı olur mu? 2)Bir de Kadir hocam kızımın ayda en az iki defa kulak ağrısı oluyor bunun sebebi nedir veya yapmamız gereken bir şey var mıdır? saygılarımla Düzenleyen catwalk - 26 Ara 2023 Saat 10:27 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
HICBIRINI kullanmayin. Bunlar tam sarlatan...
Griplerden sonra olusan odemin, Oztaki borusunu kapamasi ile orta kulak boslugundaki sivi akamaz ve agri yapar. NOT: Bu cevabi, 15 seneden beri HER GUN yaziyorum!! Bundan sonra "Oksuruk ve kulak agrisi " ile ilgili sorulara cevap YAZILMAYACAK!! |
|
![]() |
|
Kadir hocam kullanmayacağım zaten.sadece çok sık olmaya başladığı ve bactrim ve illiadini de sık kullandığımız için size teyit ettirmek istedim.çok teşekkür ederim.
Saygılar
Düzenleyen catwalk - 26 Ara 2023 Saat 19:40 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|