|
Kulak akıntısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dilekdenizelif ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eyl 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dilekdenizelif
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ara 2023 Saat 23:35 |
Hocam merhaba çocuklarımı bugüne kadar olan hastalık vb gibi şeylerde sizin eski yazılarınızı okuyarak büyütüyorum. Yine bir kulak akıntısı sorunsalıyla okurken "cerehat" şeklinde akıntı olmazsa atlatmıştır diye cevap yazmışsınız. Çarşamba günü 5. 5 yaşında ki oğlum kulağım ağrıyo dedi ve hemen illiadin damlayı burundan damlattım ertesi gün beyaz beyaz akıntı geldi 3 gün devam ettim damlaya bugün damlatmadım ağrı yok ama hala sarı sarı hem burun hem kulak akıntısı var. 38 derece ateşi var iki gündür gözünü açmadan hep uyuyor. Bactrim önerdiğiniz olmuş bende alayım mı? Yada siz ne önerirsiniz
|
|
![]() |
|
dilekdenizelif ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eyl 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dilekdenizelif
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Iliadin DAMLA, 5 gune tamamlayin. Anlattigim sekilde damlatilacak!!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dilekdenizelif
Hocam illidin damlayı 5 güne tammaladım. Bugün sabah kulağından beyaz beyaz akıntı geliyordu bu saat oldu. Beyaz akıntı içten yoğun şekilde olmak üzere dışarı doğru bariz geliyordu. Korkmaya başladım fotoda çok belli olmuyor gibi. Ama irin gibi beyaz akıntı ve birikinti var kulağın iç kısmında
Hocam biraz önce öğrendim kendim için aldığım illadin spreyi ben görmeden kendi burnuna sıkmış. Ondan sonra kulak ağrısı ve akıntısı başlamıştı acaba spreyin yan etsiki mi oldu ya da ne gibi zararı olmuştur
Düzenleyen dilekdenizelif - 18 Ara 2023 Saat 18:06 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sprey sadece tikali burnu acar. Kulak uzerine en ufak bir etkisi olamaz.
Kulak agrisi oldugunda da, Iliadin DAMLA kullanilacak. Bulamazsaniz, spreyi damlalikli bir siseye bosaltin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|