|
Tahlil |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
melmus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 304 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ara 2023 Saat 12:44 |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunun gibi sacma-sapan Universitelerin, boyle sacma-sapan Laboratuvarlari, sacma-sapan doktorlari olur.
Asistan doktardan "ogretim uyesi" de ancak bu kadar olur. 1- 1 yas kontrolu diye bir sey YOK! Turk doktorlarinin bir yerlerinden uydurmasidir! 2- 1 yas diye tahlil yapilmaz!! 3- Cocuk kan degerleri yanina, eriskin "Referans Degerleri" yazilmaz (Laboratuvarin kerizligi!) 4- 1 yas cocuklarda; Aclik kan sekeri sinirlari: 60-100mg/dL araligindadir. EGER, birisi size bir sey soylerse bu degeri gozlerine sokun! 5- Anemi:Yok. 6- D vitamin seviyesi dusuk! Verilen "Referans Araliklari" sahte!! Hemen 1 ampul Dvit3 icirin ve her sene tekrarlayin. Yazarlar kismindaki makalelerimi ve Forum yazilarimi mutlaka okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Ara 2023 Saat 19:21 |
|
![]() |
|
melmus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 304 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam cok sagolun inanin size sormak istiyorum baktim ama glukozla ilgili yazi bulamadim kusura bakmayin tekrar bakacagim. O zaman devit ampul icireyim daha damla kullammayayim hocamm ben 6 senedir ilac kullanmiyorum calpol dahil sizin sayenizde ama kizim asidan sanirim bacagi agriyo4 ve hep agliyor bir kere versem calpil sorun olur mu acaba aglayam bir bebek dwgil cunku
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Agri icin; Calpol kullanabilirsiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|