|
Değişik bir öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Esrazeynep ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ara 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esrazeynep
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ara 2023 Saat 18:50 |
Hocam merhaba. Bebeğim tam 20 aylık 16kg. 4 gündür ateşli ve son 2gündür inanılmaz hırıltılı bir öksürük var. Gündüz çok iyiydi fakat akşam ateşi çıkmaya başladı ve keyfi gitti. Ateşte 4. Gün bu kadar dolu dolu öksürük ilk kez oluyor hiç ilaç kullanmadık sadece 2 kez ateş düşürücü verdim gece inlediği için.. Solunum uyurken 34 idi. Bu şekilde ciğerlerine iner mi yoksa viral enfeksiyon mu. Şuan ablası ve bende hastayız..Dr gitmedik gerek varmı sizce?
|
|
Esserzey
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski cevaplari okuyun. Her gun AYNI seyler soruluyor.
|
|
![]() |
|
Esrazeynep ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ara 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esrazeynep
Hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın kızımın dün hali daha da kötüleşti sürekli yattı ve emdi. Nefes alıp verirken boğazında bi fokurdama gibi ses olunca kontrol amaçlı dr gittik. Röntgen çekildi (ekleyeceğim) önemli değil hiç bir şey kullanma dedi. Bu sabah o fokurdama sesi daha çok ve korkuyorum. Nefes alıp verirken hışırtı gibi. Bal limon serum fizyolojik sıcak buhar şeklinde ilerliyoruz. Bu fokurdama önemsiz bir durum mu? Bu arada ateş 5. Gün sabahı bitti. Bugün 6. Gün
![]() Düzenleyen Esrazeynep - 19 Ara 2023 Saat 11:02 |
|
Esserzey
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu Rontgen yatarak mi? Yoksa ayakta mi cekildi? Eger sikintili solunum devam ediyorsa,
Yatar pozisyonda vekildi ise, ayakta tekrar cektirin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Ara 2023 Saat 18:48 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esrazeynep
Hocam ayakta çekildi. Şuan hırıltısı daha az solunum sayısı uyurken öğlen saydım 31 di.
|
|
Esserzey
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir Gogus hastaliklari uzmani gorsun!!! Imkan varsa, Universite hastanesinde gosterin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esrazeynep
Hocam röntgen problemli mi.? Şimdi özellikle dinledim nefesinde o fokurdama yok. Keyfi iyi iştahı düzeldi bugün. 2 gündür ateşi çıkmadı hiç.öksürüken kustu ondan sonra o sesi duymadım normal geniz akıntısı öksürük devam ediyor ama fokurdama yok.
2 saat geçti. Güncelleme. Hatta şimdi emzirdim uyudu kucağındayken dikkatli dinledim nefesi temiz hırıltısı hiç yok solunumu 27 saydım. yarın kontrol için gideceğim tekrar bir röntgen çektirip fikrinizi alayım mı. Direk göğüs için mi gideyim.
Düzenleyen Esrazeynep - 19 Ara 2023 Saat 22:21 |
|
Esserzey
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Iyiye gidiyor ise, bir sey gerekmez.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|