|
Alleji |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Şerife koç ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ara 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Şerife koç
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ara 2023 Saat 16:31 |
Merhaba doktor bey ben 4 aylık kızım var vücudunda kızarlar var allerji dediler ne allerji olduğu söylemediler süt olabilir yada benim yediğim bsey olabilir dediler ben değişik bsey yemedim. Bir kaç kıyafet elimde yıkadım iyice durulanmadı diye düşünüyordum ama emin olmadım .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119008 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni dogan doneminde HICBIR seye karsilik Allerji OLAMAZ! Tipik, salak bir cocuk doktoru! Vucut, daha once
karsilasmadigi hicbir maddeye karsi allerjik reaksiyon gostermez. Turk doktorlarinin Allerji hakkinda hicbir bilgileri yoktur ama herseye allerji derler, onlari ciddiye almayin.
Bu salaklar; kargadan baska kus, allerjiden baska hastalik bilmezler! Muhtemelen; asiri sicak tuttugunuz icin olmustur. Her gun yikayin ve serin tutun, basi terlemeyecek kadar giydirin. |
|
![]() |
|
Şerife koç ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ara 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Şerife koç
Teşekkürler bilginiz için bu aralar meme red ediyor o yüzden terledi doğru emme için aglayınca terledi.size görsel atmak istedim ama atmadım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119008 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Cok giydirdiginizde, terler ve su kaybeder. Susayinca, meme emer, emdikce asiri yedigi icin "Gaz sancisina"
benzer sikayetler olur. Kakanin sari rengi yesile doner!!! Ya AZ giydirin, ya da aralarda su teklif edin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Şerife koç
Teşekkürler cok saol doktor bey
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|