|
Düşmeyen ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sağlıklı nesil .. ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ara 2023 Saat 00:03 |
Geçen cuma akşamı doktora gittiğimizde kızıma dörtlü test yaptı negatif çıktı boğaz enfeksiyonu dedi boğazı sis ve agriliydi ağız kokusu vardı fakat antibiyotik verdi klamer ama ikinci günde ateş 40 oldu ve bugune kadar ateş düşmüyor deliricem acaba antibiyotiği ilk iki gün beş ml verdim yanlışlıkla ondann mi azaltinca ml mini etkimi etmedi neden analamadim birde hocam ateşi düşürmeyin diyosunuz çocuğa bir zarari olabilirmi :((( eli ayağı tiriyor birde sağ kasık kısmı bastırınca değil dönerken sağa sola agriyomus şuan Allahım çok zor durumdayim doktor bey
Düzenleyen Sağlıklı nesil .. - 26 Ara 2023 Saat 00:13 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
YUZ BIN KERE ANLATTIM!!
1- Dili pembe ise, antibiyotik gerekmez. 2- Kan Tahlili yapildi ise; WBC:17 uzerinde Antibiyotik gerekir. 3- MON % , fazla ise, viral bir enfeksiyon olan; Enfeksiyoz Mononukleoz hastaligidir. 1 hafta ates yapar! Bugunden geriye giderek Forum cevaplarimi ve Yazarlar kismindaki makalelerimi okuyun. 4- Atesin; hicbir zaman, hicbir sekilde zarari OLMAZ! Turk doktor palavralarina kanmayin. Ates; vucudn savunma mekanizmasidir. Ates olmazsa, bagisiklik calismaz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|