|
Plastik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
iremözy ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Oca 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 156 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ara 2023 Saat 14:43 |
Hocam son günlerde Twitterde sürekli doktorlar plastikle ilgili böyle şeyler paylaşıyorlar bi doktor paylaşınca nedense ardı ardına tüm doktorlar koyun gibi aynı şeyi tekrarlıyor. Ben bunları kullanmadım hiç ama görüşünüzü merak ediyorum.
Düzenleyen iremözy - 26 Ara 2023 Saat 14:43 |
|
![]() |
|
iremözy ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Oca 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 156 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119016 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Daha kac sefer soylemem gerekiyor?? Bu doktorlar salaktirlar!! Sanki butun dunyadaki hakiki Ilim adamlari
bilemediler de bizim salaklar hemen buldular! Mikroplastikler: parcalanan plastik esyalardan, plastik yapiminda kullanilan "mikroboncuklardan" ve saglik urunleri, guzellik urunleri gibi kremlerdeki "mikro boncuklarda" bulunurlar. Plastik esyalardan parcalanmadiklari surece, mikroplastik cikmaz.. SAGLIKLA ILGILI TURKCE YAZI OKUMAYIN. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Ara 2023 Saat 19:53 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|