|
Bacaklarda carpiklik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esraa35 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eyl 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 206 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ara 2023 Saat 16:32 |
Hocam merhaba,bacaklarda çarpiklik diye konu açan arkadasin mesajindaki gibi 15 yasindaki oglumun da bacaklari aynen oyle.4-5 aya kadar bacaklari çok düzgündü,ergenlikle mi alakali acaba diye dusunmustum.dvit ampulu de kafama gore vermek istemedim.Doktora gidecek vakit te bulamadik,okul cok yogun.Kan tahliline gerek yok derseniz evde dvit3 ampul var kirip hemen icirecegim,cevabiniz icin simdiden tesekkur ederim
|
|
Esraaa
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Olabilir... Bilhassa ergenlik caginda, hizli buyume nedeni ile D vitamini ve Kalsiyum ihtiyaci asiri artar.
Geri zekali doktorlarin "sut dusmanligi" yapmak icin uydurduklarai yalanlara inannip sut icmiyorsa, her sene en az 1 ampul Dvit3 icmiyorsa, tabii ki Resitizm olusur!!! Bu ay ve obur ay birer ampul Dvit3 icirin, Nisan ayinda SADECE D vitamini olcturup bana yazin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|