Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İnfulenza A
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

İnfulenza A

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Feyza13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 329
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Feyza13 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: İnfulenza A
    Gönderim Zamanı: 02 Oca 2024 Saat 11:55
Kadir bey, 5 yaşındaki oğlum cumartesi sabah ateşli uyandı 2 gün boyunca 40 derece ateşi oldu herhangi bir müdahalede bulunmadım sadece bal limon verdim ateşi ancak düştü çok yoğun öksürüğü var. 5 aylık oğlumada bulaştı ateşi 39’u geçince doktora götürdük İnfulenza A+ çıktı abisine hiçbirşey kullanmadık bebeğe İnfulenza ilacı verdiler hastaneye yatış öneriyorlar hiçbir müdahalede bulunmasak sorun olur mu ?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118865
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2024 Saat 19:22
Hastaneye yatirmak; Muhtesem Turk doktorlarinin ne buyuk dolandiriciliklarindan birisidir. 
Grip icin anlattiklarimi uygulayin!! 
Olan hadise; 2024'de, simdiye kadar asla Grip teshis etmeyen ahmak Turk doktorlarinin kismen de olsa
 viruslerin varligini  kerhen kabul etmeleridir. 
Sirf aileleri daha rahat dolandirabilmek icin ASLA Grip teshis etmezlerdi!! Yoksa, Influenza, Gribin ta kendisidir.
Yillardir, Grip icin anlattiklarimi uygulayin, farkli bir sey gerekmez. 
Enfluvir, sadece hastalik suresini 3 gun kisaltir. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Oca 2024 Saat 19:24
Yukarı Dön
Feyza13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Feyza13 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Oca 2024 Saat 18:36
Kadir bey ilacı başlamadık ama bu sabah uyandığından beri sesi değişmiş boğuk bir sesi var. Ve bugün öğlen ağlarken boru sesi gibi ses çıkarmaya başladı göğüs kafesi çok değişik oluyor boru sesi çıkıyor balgamlı öksürüğü var. İlaca başlayalım mı bu ağlarken çıkan ses tehlikeli mi acaba ilk defa böyle bir şeye şahit oluyorum diğer çocuğumda hiç görmedim o yüzden korktum açıkçası akciğerlerine bir şey mi oldu diye 

Düzenleyen Feyza13 - 03 Oca 2024 Saat 18:37
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118865
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Oca 2024 Saat 21:03
Tehlikeli degildir. Krup ise; "3 gece hastaligi" denir, ve geceleri havlar tarzda oksurukler olur. Gunduz bu 
sekilde olanlar Gripal enfeksiyonlara baglidir. Sicak buhar ve ColdMix uygulayin.

Yukarı Dön
Feyza13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Feyza13 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Oca 2024 Saat 21:12
Öksürürken çıkmıyor bu ses ağlarken ve ve derin nefes alırken çıkıyor. Krup mudur yine de
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.