|
Gaitada gizli kan sonucu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Canan88cihan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eyl 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 105 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Canan88cihan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Oca 2024 Saat 21:43 |
Hocam 5 yas oglum arada siyah kaka yaptigi icin dr kakasinda gizli kan bakalim dedi. Sonuca az once baktim ZAYIF POZITIF yaziyor. Bu neden olur ne yapmak gerekir ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Turk doktorlarinin HICBIR konuda tam bir bilgileri YOKTUR!!
"Gaitada Gizli Kan" baktirmak icin, 48 saat oncesinden BUTUN etli gidalar kesilir, ondan sonra kaka ornegi verilir!! Size boyle bir sey soylediler mi???? Ne diye boyle supruntulere gidersiniz ki! |
|
![]() |
|
Canan88cihan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eyl 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 105 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Canan88cihan
Soylemediler hocam. 1 gece oncede yemekte ciger vardi azda olsa yedi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Turkiye'de cocuklarinizi doktorlara goturmeyin.
Yazilarimi okuyun, kendiniz halledin. Halledemediginizde bana sorun, ben gerek gorursem, gidersiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|