|
Ateş ve ishalsiz kusma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sevillll ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eyl 2021 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Oca 2024 Saat 13:35 |
Merhabalar hocam 6 yaşında oğlum bu yıl 1. Sınıfa başladı okul dönemimiz biraz zorlu geçiyor maalesef aşırı isteksiz. Okul başladığından itibaren sürekli kusma problemi yaşıyoruz. Üç ayda yaklaşık 6 kere falan oldu bunların ikisinde ishalde oldu. Akşam yatıyor gece mide bulantisiyla uyanıyor ve sürekli kusuyor. Psikolojik olabilir mi diye düşünüyorum ancak baska bir rahatsızlık var ise sindirim sistemi problemi bakteri gibi bilemiyorum ama atlarsak diye de korkuyorum. Sizin tavsiyelerinizi uygulayarak hiç serum vs taktirmadik iki gün içinde atlattık genelde.Gün içinde genelde iyi gece kusuyor sabah veya bir gün sonra gayet iyi oluyor. Şimdiden çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118409 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 hafta: Aksamlari 1 olcek Atarax surup verip kontrol edin ve sonucu yazin.
|
|
![]() |
|
Sevillll ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eyl 2021 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler hocam
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler hocam şu an daha iyiyiz bulantimiz kesildi çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|