|
İştahsızlık |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Deryaydn
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: İştahsızlıkGönderim Zamanı: 11 Oca 2024 Saat 13:08 |
|
Hocam 17 aylık oğlum 10.3 kg 83 cm. 51 cm 3 250 doğmuştu. Ağırlıklı olarak anne sütü alıyor yemekle pek alakası yok ben üzerine düşüp biraz vermezsem hiç yemeyecek nerdeyse. Sadece akşam yemeğinde çok aç oluyor en iyi öğünü o zaman vermeye çalışıyorum kemik suyuna kıymalı tarhana veriyorum genelde. Gece boyunca yenidoğan gibi emiyor çok uykusuzum ama memeden kesmek ya da gece beslenmesini bıraktır deseler de yapmak istemiyorum okula giden büyük abisi var sık hastalanıyor ama iyi atlatıyor. D vitamini 30 çıkmıştı sadece ampul verdim daha tahlil yaptırmadım tekrardan ama demir falan diğer değerleri normaldi. Oyalayarak çeyrek yumurta yediriyodum kahvaltılarda artık onu da istemiyor öğlene kadar acıkmıyor nerdeyse bütün gece emdiği için mi böyle küp gibi tok kalkıyor bu çocuk çok üzülüyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Oca 2024 Saat 20:00 |
|
1- "kemik suyu ve et suyu" nun HICBIR gida degerleri YOKTUR!! Sadece lezzet verir. Bir eti kaynattiginizda,
protein degerinden hicbir kayip olmaz. 2- Anne sutu HER YASTA kiymetli bir gidadir!!! Anne sutu; her ay ihtiyaca gore terkibini degistirir! O yuzden, memeli canlilar ayni donem ciftlesip, ayni donem dogum yaptiklari icin, sutlerinin, "Yag alma donemi" ve "peynir alma donemi" farkli mevsimlerde olur. Anne sutune gittigi kadar devam edin, ve SAKIN Turk doktorlara inanmayin! 3- Yemek konusunda; zorlamayin, teklif edin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Oca 2024 Saat 20:02 |
|
![]() |
|
Deryaydn
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Oca 2024 Saat 10:03 |
|
Kaç kilo eksiği var hocam şu an? Arayı emerek kapaması mümkün değil gibi. Abisi de 25 ay emmişti daha da emerdi ama ben artık dayanamadım uykusuzluğa. Kısmetse bu oğlumu da 2 yaşında kesmeyi düşünüyorum insan gibi emseler daha emziririm ama manyak gibi oluyorlar park bahçe market her yerde memeğğğğ diye üstüme atlıyor açmaya çalışıyordu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Oca 2024 Saat 18:56 |
|
Boy-kilo cetvelinden takip edin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|