|
Biz ne geciriyoruz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Melek57 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2021 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Oca 2024 Saat 09:18 |
Merhaba hocam cuma günü 8.5 yaşındaki oğlum ateşlendi cumartesi günüde 3 yaşındaki oğlum ateşlendi sonra 10 yaşındaki kızım ben eşim şuanda hepimizde boğaz ağrısı vücut kırgınlığı öksürük çocuklarda ates öksürük Burun akıntısı öksürük büyük oğlum ateşi beş gün sürdü küçük oğlumun 24 saat sürdü geçti iki gün sonra gene ateşli şuan büyük oğlum dün gece kulak ağrısıyla ağlayarak uyandı sizin dediklerini uyguluyorum doktora falan götürmedim hocam sormak istediğim biz ne geçiriyoruz infulenzami domuz gribi mi coronami cocuklarda öksürük te çok tedirgin olmaya başladım artık doktorami götürmeliyim yoksa ellerinede düşmek istemiyorum doktorlarin
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118376 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|