|
Boğazda sislik ve ates |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aybükeberk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Oca 2024 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 80 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aybükeberk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Oca 2024 Saat 12:37 |
Merhabalar hocam. Üç hafta önce alti yaşındaki kızımın azı dişi apselendi. İki kutu Agumentin 600 mg kullandık ve dış çekimi yapıldı. Çekim yapılırken dudaklarini ısırdı ve ısırdığı yer ülser haline geldi. On gün kadar surede iyileşti. Yeme içmesi sikintli olunca bağışıklığı düştü. Geçen hafta perşembe günü ateslendi. Otuz sekiz derece kadar oldu. Bademcikleri sismisti. Viral olduğunu düşündüm. Ertesi gün iyileşti zaten. Bu ateşten dört gün sonra bu pazartesi yine ateslendi. Bademcikleri yine sis ve beyazlık var. Sag tarafta cenesinin altinda on cm kadar sislikte bir beze olusmus. Elimle kontrol ettim. Epeyce buyuktu.Bogaz lenfi sismis. Dün atesi 39.5 olunca akşam eşim hastaneye götürdü. Doktor tahıl yapmadan BETA mikrobu deyip iki kutu yine agumentin yazmış. Ve hastanede kızıma prednol ve dolven icirmisler. Ben yanında olmayınca malesef vermişler. (Bebegim var. Hastaneye gidemedim). Şu anda vicdanim kuduruyor kortizon yüklenmiş kızıma. Ben dolven bile kullanmiyorum. Simdi sahte iyilik hali var.Ateşi düştü ve bademcikleri biraz inmiş. Elime gelen bezede epeyce inmis. Ağızda koku yok. Harita dil şeklinde bazı yerleri beyaz bazı yerleri kırmızı. Ben simdi antibiyotik baslamadim. Hocam ne yapmalıyım ? Doktorumuz izne ayrılmış. Başka hastanede tahlil yaptırıp mi kullansam? Aksam wbc degerine baktiriyim mi ?Sizin yorumunuz benim çok önemli.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118286 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
" Yeme içmesi sikintli olunca bağışıklığı düştü."
Bu uydurma yorumu da nereden duydunuz???? Oruc tutuldugunda, bagisiklik mi dusuyor? O salaklar, Allahtan; Prednol'un, agizdan verilince etkisiz oldugunu bilmiyorlar!!! SAKIN; antibiyotik kullanmayin, sakin bir sey yapmayin, Yazilarimi okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|