|
Kabızlık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alaraoy ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Puanlar: 185 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Oca 2024 Saat 16:05 |
![]() Kadir bey ben 36 yaşında emziren bir anneyim . Kabızlık için iç hastalıklarına gittim . Bana bu ilaçları yazdılar . Simflat sütten bebeğe geçer mi acaba . Hiç içime sinmedi . Gittiğim doktora dedim emziriyorum diye ama bilemiyorum ne kadar ciddiye aldı . Ferro sanol normalde de kabızlık yapıyor bana zaten . Demir :54 Hgb : 11.4 D vit. : 15
Düzenleyen Alaraoy - 30 Oca 2024 Saat 16:19 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Ferro sanol, yeterli etli gida alamiyorsaniz, kullanin. Olmasi gereken alt seviye HGb:12g/dL dir!
2- Coledan kaps: D vitamini kullanin, ama pahali bir cozum!!! Her sene en az 1 ampul Dvit3 icmeniz; hem pratik hem cok ucuzdur! (zaten Turk doktorlari tarafindan sevilememesi ucuz oldugu icindir!!! Rusvet vermiyor!) 3- Simflat: modasi, daha 80'li yillarda gecmis bir urun. Mide sikayetleriniz varsa, gunde 1 defa Famodin40 tablet alin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Oca 2024 Saat 21:00 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|