|
Kabızlık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sukransare ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şub 2024 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sukransare
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Şub 2024 Saat 01:20 |
Merhabalar hocam kızım 2 yaşında mayıs ayından beri kabızlık sorunuyla uğraşıyoruz 24 günlük bebekken iki kasığından fıtık ameliyatı oldu 2 yaşına kadar anne sütü aldı hiçbirşey yemiyordu ama anne sütü aldığı zamanlarda bile kabız oluyordu doktora gittiğimizde makatta çatlak olduğunu acıdığı için tuttuğunu söyledi magnesiee calcino ilaç verdi 3 ay boyunca kullanmam gerektiğini zamanla sıvı kaka yaptıkça korkusunu yenicez dedi ama 2,5 ay sonra ilacı içmesine rağmen kabız oldu ve tutmaya başladı evde kakası gelince kıyameti koparıyor çığlk çığlığa yapıyor resmen ter içinde kalıyordu tekrar gittik bu sefer doktor ilacımızı değiştirdi bu sefer constıpass verdi ama hiç bir şekilde o tuvalete çıkartmadı kızım tuvaletini tutuyor tuvaleti geldiği zaman koşturmaya başlıyor kıvranıyor ve birşekilde geri itiyor lifli çorbalar yapıyorum hergün en az iki kase içerisinde ıspanak kabak pazı bürüksel lahanası mercimek olan çorbadan veriyorum ama tutuyor kakası çok sert değil ama tuvaletini yaptıktan sonra makatta çatlak oluyor çatlak için de fito ve anestol krem kullanıyorum bir de hocam kızım kuruyemiş fındık fıstık ceviz yediğinde nasıl yiyorsa o şekilde çıkıyor kakasında mikserden geçirdiysem eğer aynı şekilde çıkıyor herşey denedim kuru erik kayısı hoşafı ama tutuyor tutmaması için nasıl bir yol izlemeliyim
|
|
![]() |
|
Sukransare ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şub 2024 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sukransare
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kakasını yaptıktan sonra makatla vajina arasındaki o boşlukta hafif şişme oluyor. Kabızlıkla ilgili mesajların hepsini okudum hocam patates muz elma yemiyor asla meyvelerden tek yediği mandalin ve çilek o da haftada toplasam 3 tanedir iştahlı bi çocuk değil
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118102 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu yasta bazi cocuklar, kaka yaparken makat adelesini gevsetecegine, kasarlar ve kaka cikamaz..
Ikindigi zaman;sirti size donuk sekilde, (alaturka tuvalete comelir sekilde) dizlerinin altindan tutarak yukari kaldirin. Bu sekilde lazimlak veya tuvalete tutun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sukransare
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim hocam peki bizim bu tuvalet tutması için verdiğim ilaçlar uygun mudur duphalac constıpass magnesie calcine 15 gün de değiştirerek veriyorum çünkü aynı ilacı içtikten bir süre sonra tekrar kabız oluyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118102 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ancak tas gibi SERT kakalar yaparsa, kullanin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|