|
Ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bihter emiralioglu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağu 2022 Konum: Turkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 71 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bihter emiralioglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Şub 2024 Saat 21:03 |
Hocam 3 gündür ateşi var.burun tikali.hapsurma öksürük yok...bugün ishal başladı..kan testi verdim.wbc düşük..mono 1.08...mono yuzde 12.9..crp 0.7...kaka yaparken açıyor pişik kremi sürdüm..acildeki doktor çocuk doktoru gördün dedi..ne çeşit bir grip..kaç gün sürer sizce..bağırsakta birşey olabilir mi..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Sakin ates dusurmeyin..
2- Sakin Antibiyotik vermeyin. 3- E.M. ise, 1 haftaya kadar ates yapabilir, merak etmeyin. 4- SAKIN ishal icin ilac kullanmayin. Yazilarimi okuyun.
|
|
![]() |
|
Bihter emiralioglu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağu 2022 Konum: Turkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 71 |
![]() Yanıt Yaz
Bugün 5. Gün bacakları kasları agrimaya başladı..ateş 37.5..halsiz..istah yok..hapsuruyor..ağzı kokuyor hocam..ne yapacağım şaştım..cold mix..bal limon.buhar banyo yaptırıyorum...ağzı kokuyor acaba antibiyotik gerekirmi.ilk defa bu kadar uzun sürdü hastalık..
Düzenleyen Bihter emiralioglu - 27 Şub 2024 Saat 23:09 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Antibiyotik gerekmiyor. Bir seyler yediginde o "pas" kaybolur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|