Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bulaşık makinesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

bulaşık makinesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
leyli Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 799
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı leyli Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: bulaşık makinesi
    Gönderim Zamanı: 15 Mar 2024 Saat 22:02
Hocam  kaç zamandır yazacaktım , hep unuttum ...şimdi aklıma gelmişken hemen yazayım dedim.. normalde pek tv seyreden biri değilim. kanalları gezerken bir tv kanalında bir dr vardı..şöyle şeyler söyledi...Evde viral enfeksiyon geçiren biri varsa,    ( sanırım ağrılıklı olarak gripten bahsetti..)  onun yemek yedikden sonraki  bulaşıklarını diğer ev halkının bulaşıkları ile aynı makineye atmayın dedi...70 derecede yıkatsanız bile , virüsler bütün makinedeki bulaşıklara yayılırlar dedi.. siz makineye yıkadı diye güvenirsiniz ama gözle göremediğiniz için  çıkan tabak çanak bardak kaşık çatalı  kullanır ve siz de hasta olursunuz dedi. Böyle bir şey olabilir mi?

Düzenleyen leyli - 15 Mar 2024 Saat 22:07
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118120
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mar 2024 Saat 01:12
BU zerzevatin, doktor oldugundan eminmisiniz? Salagin teki! bosverin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.