|
bulaşık makinesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mar 2024 Saat 22:02 |
Hocam kaç zamandır yazacaktım , hep unuttum ...şimdi aklıma gelmişken hemen yazayım dedim.. normalde pek tv seyreden biri değilim. kanalları gezerken bir tv kanalında bir dr vardı..şöyle şeyler söyledi...Evde viral enfeksiyon geçiren biri varsa, ( sanırım ağrılıklı olarak gripten bahsetti..) onun yemek yedikden sonraki bulaşıklarını diğer ev halkının bulaşıkları ile aynı makineye atmayın dedi...70 derecede yıkatsanız bile , virüsler bütün makinedeki bulaşıklara yayılırlar dedi.. siz makineye yıkadı diye güvenirsiniz ama gözle göremediğiniz için çıkan tabak çanak bardak kaşık çatalı kullanır ve siz de hasta olursunuz dedi. Böyle bir şey olabilir mi?
Düzenleyen leyli - 15 Mar 2024 Saat 22:07 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
BU zerzevatin, doktor oldugundan eminmisiniz? Salagin teki! bosverin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|