|
HPV Aşısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Muallime ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mar 2024 Saat 22:42 |
Hocam merhabalar genital ve anal bölgede beyaz minik sivilce ile Ciddiye ve Kadın doğum doktorlarına gittim Cildiye hpv dedi 3 kez yaktı ve çabuk geçti Kadın Doğum ise iç tarafta iki adet mevcut dedi ve hpv olmayabilir bakteriyel durumda var dedi flagy, monodoks ve vajinal fitil verdi.Şimdi çok endişeliyim ailede rahim kanseri mevcut idi ama bana test filan yapılmadı bu tedaviler ile son bulur mu ve aşı olmak istiyorum 38 yaş sizce geç mi yararı olur mu aydınlatırsanız çok sevinirim hocam son olarak analdaki yakıldı ama genital bölgedeki ne yapılabilir sizce o içinde çünkü? Teşekkürler şimdiden
Düzenleyen Muallime - 16 Mar 2024 Saat 22:46 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bakteriel OLMAZ. Daima viraldir.
HPV asisini OLUN!! Asi, tedavilerden cok daha etkilidir!! O ilaclarin HICBIRI iyi gelmeyecek!
|
|
![]() |
|
Muallime ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki hocam çocuk olmasını engeller mi bu virüs düşük yaptırıyor diyorlar. Birde kanser riski yüksek ve cinsel hayat biter gibi birçok korkutucu teori mevcut sizden duymadan inanmak istemiyorum.Aşıyı yaptıracağım teşekkürler hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tamami sacmalik!! Tipik Turk doktor umaciligi!!! Zaten bu yuzden bu asiyi sevmiyorlar, ve aleyhinde
konusuyorlar! Hatta esiniz bile olsun, neticede cinsel yolla bulasiyor!! Solunum yolu ile DEGIL!!
|
|
![]() |
|
Hocam son olarak peki bu virüs bulaşınca hemen mi ortaya çıkar yoksa yıllar içinde çıkabilir mi? Çünkü otoimmün hastalıktan sonra bağışıklığım düştü biraz. Ayrıca çok teşekkür ederim.İyi ki varsınız oğlumu sizinle büyüttüm.Kitabınızın olması da herkese büyük şans buradan tanımayanlar için
Düzenleyen Muallime - 20 Mar 2024 Saat 10:02 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sahisa gore degisir!
|
|
![]() |
|
Hocam aşıyı sipariş verdiler siz Gardasil 9 öneriyordunuz bildiğim kadarıyla...
Birde hocam şu an vücudumda o minik yaralardan çıkıyor bununla alakalı mıdır yani anal bölgede çıkanla aynı minik ve sönüyor iz kalıyor kedi köpekle çok uğraşıyorum yoksa bununla mı alakalı bilemedim.Hakkınızı helal edin
|
|
![]() |
|
Hocam bu arada Eczanede bile yaşım 38 gerek yok dediler 40 sonmuş ama ben yine yaptıracağım
Düzenleyen Muallime - 22 Mar 2024 Saat 17:27 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|