Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ergen oğlum
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ergen oğlum

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
NehirDefne34 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 173
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NehirDefne34 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ergen oğlum
    Gönderim Zamanı: 20 Mar 2024 Saat 17:26
Benim oğlu 17 yaşına girecek küçükken Dr götürdüğümde DHP tanısı konmuştu ilaç kullandım farklı yöntemler denedik ama iyi sonuç alamadık şimdide öfke kontrolü yok bazen çok sakin bezende öfkeli sorumluluk almak istemiyor hiçbir konuda ve sorumluluklarını erteliyor. 11sınıfa gidiyor öğretmenleri derse konsantre olursa derslerinde çok iyi ama istemiyor tembel Hoca ben ne yapabilirim bununla ilgili Birde çok çabuk gaza gelen bir çocuk
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118634
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mar 2024 Saat 20:02
DHP ne?? 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NehirDefne34 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mar 2024 Saat 22:02
Dehp yazacaktım kusıra bakmayın
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mar 2024 Saat 23:03
Dehp ne??? 
ADHD ( Dikkat eksikligi ve Hiperaktivite Hastaligi)mi demek istiyorsunuz?? 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NehirDefne34 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mar 2024 Saat 10:12
Evet hocam dikkat eksikliği hiperaktivite 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mar 2024 Saat 18:42
Ne ilac kullandiniz? 
Kac gunden beri kerpeten ile agizinizdan laf alabiliyorum. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.