|
Ergen oğlum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
NehirDefne34 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NehirDefne34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mar 2024 Saat 17:26 |
Benim oğlu 17 yaşına girecek küçükken Dr götürdüğümde DHP tanısı konmuştu ilaç kullandım farklı yöntemler denedik ama iyi sonuç alamadık şimdide öfke kontrolü yok bazen çok sakin bezende öfkeli sorumluluk almak istemiyor hiçbir konuda ve sorumluluklarını erteliyor. 11sınıfa gidiyor öğretmenleri derse konsantre olursa derslerinde çok iyi ama istemiyor tembel Hoca ben ne yapabilirim bununla ilgili Birde çok çabuk gaza gelen bir çocuk
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118634 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
DHP ne??
|
|
![]() |
|
NehirDefne34 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NehirDefne34
Dehp yazacaktım kusıra bakmayın
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118634 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dehp ne???
ADHD ( Dikkat eksikligi ve Hiperaktivite Hastaligi)mi demek istiyorsunuz??
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NehirDefne34
Evet hocam dikkat eksikliği hiperaktivite
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ne ilac kullandiniz?
Kac gunden beri kerpeten ile agizinizdan laf alabiliyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|