|
Teşekkür mesajı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hassasanne07 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 107 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hassasanne07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mar 2024 Saat 21:21 |
Hocam öncelikle size teşekkür ederim biiizi bir ameliyattan kurtardınız size geçen aylarda yazmıstım sebepsiz yere oğlumun ayak bileğinde bir kist olustu sert ve şişti ortopediye götürdüm mr çekelim dedi ben tamam diyerek kaçtım küçücuk çocuk mr mı girecek dedim sonra oğlum acımadığını söyledi ama bastığında kocaman oluyordu kemiğin üstüne denk geldiğinden başka fomtora görürdüm enjektörle çekmek istedi zaten hem kızımın aniden wolf parkinson döneminden acil ambuşanslar hastane yatısları üstüne oğlumun lenf bezi şişliği birde üstüne bu tamamen çöktüpüm bir dönem oldu herhün ama hergün mesajlarınızı okudum tüm siteyi yazıları cevapları okudum google her yazdığım sey lösemi lenfoma lenf beziyle alakalı ayak bileği ile alakalı yumusak doku tümörü bilmem be en sonunda anksiyete krizleri geçirmeme sebep oldu kusmalar kötü birşey olacak hissine kapılmalar size yazdım si geçicemtir higroma dediniz ve 2 ay öle kaldı bir sabah ayakkabısını giydirirken bir bakrım yok o kocaman şişlik gitmiş geçip gitmiş mr çektirseydim yada enjektörle aldırsaydım kimbilir başıma ne işler gelecekti inş şu lenfin küçüldüğü nüde bir an önce görürüm herkesin aaa orasında ne var demesinden çok sıkıldım ve bunaldım çok uzattım kusura bakmayın kısacası size teşekkür etmek istedim bizi büyük bir şeyin ucundan döndürdünüz
|
|
![]() |
|
Zey_nep ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 267 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lenfleri ne zamandandir şiş acaba ve nerelerinde
|
|
![]() |
|
Hassasanne07 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 107 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hassasanne07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Boynunda var enseye dığru gibi sağ tarafta 2 adet biri 20 mm idi diğeri daha onun yarısı gibi düz durduğunda belli değil kafasını tamamen sola çevirdiğinde fındık kadar belli oluyor oynuyor misket gibi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|