|
Epilesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Betül yazıcı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2024 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 186 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Betül yazıcı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mar 2024 Saat 23:25 |
Hocam 28 aylık kızım var son 20 gündür dalmalari oluyordu eşimin erkek kardeşi küçükken epilepsi hastası olduğu için suphelendik cocuk nöroloji uzmanı gül aktan hocaya gittik yarım saatlik uyku eggsi çekildi bir sorun yom egg temiz fakat kızım gün içinde dalınca hiç tepki vermiyor dokunuyorum sesleniyorum 10 saniye içinde kendinden geçiyor bu durum egg temiz fakat yine de bir sorun olabilir mi başka doktora daha gitmeme gerek var mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gerek yok! Gitmeniz gerekmezdi, "uyku EEG'si HIC GEREKMEZDI!" Neyse!!
En kotu ihtimal ile, "Petit Mall" nobet olur, onun da hicbir onemi yoktur, zamanla kaybolur.
|
|
![]() |
|
Betül yazıcı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2024 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 186 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Betül yazıcı
Hocam çok sagolun biz korktuk çok fazla uyku eggsi öncesi uyku için surup verildi bunun zararı olur mu
Hocam birde 28 aylık kızım her kelimeyi tam anlamı ile ceviremiyor ama çevirdikleri kelime ile bazen birleştiriyor anne gel anne otur eyimi yıka büyüğ pak (büyük park demek istiyor ) ama genel olarak kelimeleri hiç ceviremiyor ismim Betül dedüd diyor bitti yerime sadece diii diyor ama çok iyi anlıyor beni karnın aç mı diyorum yok diyor yemekte doyunca doydu diyor ama hala çocuğu kelimeyi ceviremiyor çok üzülüyorum bu duruma
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
4 yas bitene kadar HIC konusmayabilir!
Daha dun bir anne 4 yas bitecek cocugunun konusmadigindan sikayet ediyordu. Tek basina "dilsizlik" yoktur! Mutlaka sagirlik vardir! Duymasi iyi ise, mutlaka konusacaktir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|