|
D vitamini eksikliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
vilvildan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2024 Konum: Turkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 36 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vilvildan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mar 2024 Saat 17:26 |
Hocam iyi günler. Size kendimle ilgili soru sormak istiyorum. 4 ay önce doğum yaptım yaygın vücut ağrım vardı fizik tedaviye gittim hafif omurga egriligi ile beraber D vitamini eksikliği çıktı. D vitamini değerim 6. Coledan verdi doktor ama siz ampul içilmesi tavsiye etmişsiniz. Coledani içmeyeyim mi? Ne önerirsiniz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118962 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Coledan'i isterseniz deneyin! 1mg bile arttiramazsiniz! Bakalim Turk doktorlari, gunluk idame dozlari ile
ASLA acik kapatilamayacagini ne zaman ogrenebilecekler! Pardon!! Turk doktorlari bireysel olarak bir konuyu okuyup ogrenemezler!!! "Konsessus" yaparlarmis!! Okuyup ogrenecekleri yerde, birbirleri ile dedikodu yapar ve ortaklasa karar alirlarmis!! Hic hic bu kadar garabet doktorlara dunyada rastlayamazsiniz! Hemen 1 ampul Dvit3 icirin, 1 ay sonra tekrar icirin. Bunlar bile yeterli olmayabilir, Temmuz ayinda tekrar olcum yaptirip, bana yazin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|