Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Dis darbesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Dis darbesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Deryaydn Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 341
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Deryaydn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Dis darbesi
    Gönderim Zamanı: 01 Nis 2024 Saat 14:26
20 aylık oglum abisi ayakkabisibi cikarmaya calisirken yere dustu agzini carpti on disi biraz kanadi simdi uyuyor. Dudagi da biraz morardi. Disi cok minik sallaniyor hocam oyle cok degil ama. Yapmamiz gereken bisi var mi sert seyler vermemek harici. Hala emiyor emmesinde sıkıntı oşmaz değil mi. Kendi kendine tutunur mu diş etine 

Düzenleyen Deryaydn - 01 Nis 2024 Saat 15:12
Yukarı Dön
Deryaydn Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Deryaydn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nis 2024 Saat 14:28

Yukarı Dön
Deryaydn Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Deryaydn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nis 2024 Saat 14:29
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119025
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nis 2024 Saat 19:14
Renk farki olusmus, yani kok damar ve sinirleri kopmus ama dis yerine tutunabilir. Elma gibi sert gidalari
 on disleri ile isirmasin, emmesinde bir sakinca yok! 
Dudak; tukrugun mucizevi iyilestirici etkisi ile hemen duzelecek, hicbir sey yapmaniz gerekmez. 

Yukarı Dön
Deryaydn Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Deryaydn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Nis 2024 Saat 14:01

Hocam 4 gun oldu hep corba yumusak gidalar verdim. O gun zaten kanama cok asiri olmadi kucaga alinca da sustu. Ama yine de minik minik koparip agzina yemek veriyorum. Bir dis hekimi beni neden rontgen cektirmediniz diye korkuttu da siz gerekli gorur musunuz diye sormak istedim

Yukarı Dön
Deryaydn Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Deryaydn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Nis 2024 Saat 14:01
Bu arada sag disteki minik parca.1 yasinda dustugunde kirilmisti. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119025
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Nis 2024 Saat 19:22
SAKIN HA!! Sahtekar, kendisine is cikaracak akli sira!!
Sanki bir sey yapilacak!! Kopan damar ve sinirler, Rontgen ile GORULMEZ!
Ne diye gidersiniz ki!! 
Yukarı Dön
Deryaydn Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Deryaydn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Nis 2024 Saat 20:56
Hocam zaten gitmedik telefonda sorduk minimal bi hareket var zangir zangir sallanmiyor cook hafif oynuyor. Yuksekten de dusnedi kendi boy hizawindan one kapaklandi.Dusen disi bile yerine oturtuyorlar tutuyormus ama ben surekli o ani gozumda canlandirip uzuluyorum hocam her dusme carpma sesinde irkilmeye basladim o yuzden rontgen cekseydik diyince bi kendimi suclamistim siz icimi rahatlattiniz ben yine de bi iki hafta daha sert bisi vrmeyeyim. Daha hic rontgen cekilmedi oglum

Düzenleyen Deryaydn - 05 Nis 2024 Saat 22:05
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.