|
Dis darbesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Deryaydn ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 341 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Nis 2024 Saat 14:26 |
20 aylık oglum abisi ayakkabisibi cikarmaya calisirken yere dustu agzini carpti on disi biraz kanadi simdi uyuyor. Dudagi da biraz morardi. Disi cok minik sallaniyor hocam oyle cok degil ama. Yapmamiz gereken bisi var mi sert seyler vermemek harici. Hala emiyor emmesinde sıkıntı oşmaz değil mi. Kendi kendine tutunur mu diş etine
Düzenleyen Deryaydn - 01 Nis 2024 Saat 15:12 |
|
![]() |
|
Deryaydn ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 341 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119025 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Renk farki olusmus, yani kok damar ve sinirleri kopmus ama dis yerine tutunabilir. Elma gibi sert gidalari
on disleri ile isirmasin, emmesinde bir sakinca yok! Dudak; tukrugun mucizevi iyilestirici etkisi ile hemen duzelecek, hicbir sey yapmaniz gerekmez.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Bu arada sag disteki minik parca.1 yasinda dustugunde kirilmisti.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119025 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN HA!! Sahtekar, kendisine is cikaracak akli sira!!
Sanki bir sey yapilacak!! Kopan damar ve sinirler, Rontgen ile GORULMEZ! Ne diye gidersiniz ki!!
|
|
![]() |
|
Hocam zaten gitmedik telefonda sorduk minimal bi hareket var zangir zangir sallanmiyor cook hafif oynuyor. Yuksekten de dusnedi kendi boy hizawindan one kapaklandi.Dusen disi bile yerine oturtuyorlar tutuyormus ama ben surekli o ani gozumda canlandirip uzuluyorum hocam her dusme carpma sesinde irkilmeye basladim o yuzden rontgen cekseydik diyince bi kendimi suclamistim siz icimi rahatlattiniz ben yine de bi iki hafta daha sert bisi vrmeyeyim. Daha hic rontgen cekilmedi oglum
Düzenleyen Deryaydn - 05 Nis 2024 Saat 22:05 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|