|
Birden beliren damarlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Willdone ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 54 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Nis 2024 Saat 13:10 |
Hocam merhaba, kızım 10 yaşında bir haftadır falan hastaydı öksürüğü devam ediyor. İlaç vermiyorum bal ve limonla devam. Bugün tesadüfen bel kısmındaki damarları ilgimi çekti. Açıkçası önceden olmadığı için endişelendim. Neden olabilir diye size danışmak istedim 🙏🏻
|
|
![]() |
|
Willdone ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 54 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fotoğrafta eklemiştim ama çıkmıyor sanırım hocam. Yan böbrek kızımlarında mor mor damarlar gözüküyor. Tek böbreğinin olmadığını da daha bu yıl öğrenmiştik o yüzden de tedirgin olduk
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119052 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bobreklerle bir baglantisi yok!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederiz hocam 🙏🏻 neden olabilir peki
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119052 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
???????
Resim lazim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|